De 5 meest gelezen artikelen van afgelopen half jaar

De 5 meest gelezen artikelen van afgelopen half jaar

Hoeraaa! The Mommy Beach bestaat 6 maanden en ik blikte terug in mijn statistieken om te zien welke artikelen nou het beste waren gelezen. Daaruit haalde ik de volgende top 5 inclusief links naar de artikelen:

5. Wanneer weet je dat je klaar bent voor een tweede kindje

Een spannend moment, wanneer weet je nou zeker dat je toe bent aan een tweede(of derde) kindje? Wanneer wisten wij dat we toe waren aan een tweede? Je leest het in deze blog.

4. Naar de psycholoog

Toen mijn zwangerschapsverlof erop zat ging het snel niet zo goed met mij. Ook wel last van postnatale stemmingsklachten, alles kwam bij elkaar en ik besloot om naar de psycholoog te gaan. Mijn ervaring over dit traject van bijna 1,5 jaar lees je hier.

3. Babyroom the reveal

In het babykamertje van ons tweede kindje is veel tijd en aandacht gestoken, we zijn dan ook echt super blij met het eindresultaat. Benieuwd naar dit leuke kamertje? Klik hier.

2. Acht dingen die je beter niet op het consultatiebureau kunt zeggen

Het consultatiebureau je hebt er iets mee of niet, ik begin er langzaam steeds minder mee te hebben. Welke acht dingen je beter niet kunt vertellen op consultatiebureau lees je hier.

1. Hoera we krijgen een tweede kindje

Onze zwangerschapsaankondiging van ons tweede kindje is het meest gelezen artikel en geen wonder ook! Nieuwsgierig naar de foto’s die we maakten van Miles, klik dan hier.

Welk artikel vond jij het leukst om te lezen? 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.