Babyroom | the reveal!

Babyroom | the reveal!

Lang heb ik hier naar uitgekeken…. het afmaken van de babykamer! Jeeej!! Het heeft even geduurd, maar sinds een dikke week is het eigenlijk helemaal af, zo blij mee! De kamer is precies geworden zoals ik had gehoopt. Gezellig, met natuurlijke kleuren en het geeft een warm gevoel. Eerder schreef ik al dat ik helemaal dol ben op de boho interieurstijl. Bij Miles hadden we echt voor een donkerblauwe kleur gekozen, deze keer vond ik de kleuren okergeel, blauw, groen en bruin heel mooi. Een beetje een safari kamer :).

Verder waren er een paar dingetjes die we bij Miles wel gemist hadden. Zoals voldoende opbergruimte, een stoel om in te voeden en een warmte lamp voor boven de commode. Ik had mijn zinnen gezet op een grote commode van Ikea, zodat we genoeg plek hebben om speelgoed, kleren en andere toestanden in op te bergen. De komst van de warmte lamp is eigenlijk een samenloop van onze ervaring met Miles en onze keus voor natuurlijke kraamzorg. Na de geboorte van Miles hebben we twee weken de verwarming 24/7 boven en onder aan gehad, omdat het simpelweg te koud was in huis en hij zijn temperatuur niet goed kon vasthouden. Toen ik afgelopen jaar naar de informatiebijeenkomst over natuurlijke kraamzorg was geweest kwam deze lamp ter spraken. Het was voor ons niet meer dan logisch dat we deze lamp dus ook zouden aanschaffen. Zeker met die winter die Piet Paulisma voorspelt is het voor ons echt een must om deze boven te hebben :P.

Het enige wat misschien nog ontbreekt is een mooi vloerkleedje, maar we zijn nog niet echt een tegen gekomen die ons (allebei) helemaal bevalt.

Dit babykamertje inrichten was écht super leuk. Het voelt ook alsof onze bovenverdieping nu af is (op een badkamer na dan). Alle kamers zijn gezellig, praktisch en functioneel. Nergens zwerft meer een verhuisdoos, of wasrek rond. Echt heel fijn én gezellig.

Babykamer items

Commode – Ikea / Ledikant – Ikea / Babynestje – Snuggle me / Dierenkoppen – Wild & soft / Hemeltje – Archive store / Maanhanger hemeltje – Wood ‘n Kids / Poster – Fleur des Fleurs / Fauteuil – Ikea / Schapenvachtje stoel – Ikea / Kussen – Sissy-boy / Macrame muurhanger – Intratuin / Maanlamp – zelfgemaakt / Blauwe opbergdoosjes – Søstrene Grene / Gouden opbergpotje – Sissy-boy / Stenen cactus potjes – Søstrene Grene / Houten speelblokjes – Ziloen / Gouden opbergmandjes – Kwantum / Wandrekje – Tomado / Aankleedkussen – Mijn hemeltje / Schapenvachtje – Babynatura / Warmtelamp – Pink or Blue / Rieten mand op de grond – Loods 5

Share:

2 Reacties

  1. Petra
    24 januari 2019 / 09:55

    Wat is dat mooi geworden . Zo smaakvol en een warm kamertje. Mooi om die kleine zo welkom te heten

  2. Ilon
    24 januari 2019 / 10:51

    Supermooi gedaan..! Daar zal jullie kleintje heerlijk slapen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *